torstai 5. marraskuuta 2009

Hajatelmia

Joopa joo. Tässä alkaa oleen taasen viikko päättymässä. Koulussa poijjaan kolttiaiset ei tee meijän työstä mitään helppoa. Tuntuu että minuutin välein saa olla joka asiasta huomauttelemassa ja pojat kyllä osaavat huijaamisen jalon taidon. Viikon parasta antia oli ehkä se että pystyin pelaamaan rehellisen matsin biljardia yhden nuoren kanssa, eikä hän kyllä huijannut kertaakaan, josta annoin kyllä kaverille krediittiä.


Viikonloppu meniki pikkasen extreme hommissa kun käytiin Parkereiden kanssa katsomassa kiihdytys ajoja. Voi sitä bensan, kumin ja testosteronin tuoksua. En ollut ikinä ennen käynnyt eikä Parkeritkaan mitään konkareita ole, mutta heillä on hieno taipumus kokeilla aina joitain uusia juttuja ja siinä sivussa raahata myös meidätkin niihin.


Sunnuntaina kävimme ensin Community Churchin jumalan palveluksessa joka jälkeen vielä illemmalla poikkesimme jumalanpalveluksessa jossa oli enemmän kuin 15 henkeä. Paikalla oli pariskunta joka kertoi jumalanpalveluksessa tehneensä työtä zambiassa, auttamalla orpokodin perustamisessa. Mielenkiintoinen fakta heidän kertomuksessaan oli että he olivat ostaneet tontin 2000 tuhannella dollarilla joka käytännössä on hieman yli 1000€! Suomessa vastaavasta saa pulittaa kymmeniä ellei satoja tuhansia. Eli toisin sanoen ihmeellistä ajatella kuinka niin pienellä voi saada jotain niinkin merkittävää aikaan. Tästä lähin sitä ehkä pikkasen enemmän voi raottaa lompakkoaan kun kyse on ulkomaan avustuksista.


Tässäpä hieman ajatuksia ja kuulumisia tältä viikolta. Päivät kuluu ihan hullun nopeesti ja ohan kyllä ihmeellistä että tässähän on taas kohta viikko kulunu umpeen. Täällä alkaa myös näkyyn kesän merkkejä sillä mittarissa taisi tänäänkin olla lähemmäs 34°C. Se alkaa tekeen koulussa käymisestä pikkasen tuskaista sillä koulurakennuksessamme on käytännössä katsoen vain kolme seinää ja yksi seinä jossa on ikkunan lasiruutujen tilalla metalli ristikko. Toisin sanoen elämme siis siinä lämpötilassa joka vaikuttaa ulkonakin. Kesää odotellessa... Wuuhuu!!! :)


PS. Ainiin. Australian ilmasto sai aikaan päässä jokin ihme päähän piston parturiin menemisestä. Eli ne joka muistavat minut hulmuavista hiuksistani saavat varautua järkytykseen. :)

5 kommenttia:

  1. EI Kimmo! Mitä sä oot tehny sun kutreille???

    VastaaPoista
  2. Mä oo nostanu ne vähä ylemmäs. :)

    VastaaPoista
  3. Haloo!!

    Kiva lukea taas! Just tänään lounaalla puhuttiin,että voisit jo tulla takaste! :)

    Mut kiva että sujuu hyvin, take care! ootte rukouksissa!

    Mari

    VastaaPoista
  4. Kyll sitä ehkä vois jo kohta tulla takaasi. Alkaa pikku hiljaa palata niihi tunnelmiin mitkä oli enne matkalle lähtöö. Ja kui siitiä, teillä on sielä jo lunta!!!!

    VastaaPoista
  5. elä viitti, ei hiuksia saa leikata, siinä menettää voimansa! Vai mitä ne kylillä puhu...

    -Taneli

    VastaaPoista