perjantai 11. joulukuuta 2009

This is it...

Niinku Michael Jackson asian ilmaisisi niin tää on nyt se. Viimene päivä ja seittemän tunnin päästä lähtee kone kohti Helsinkiä. On vähä sellane hassu fiilis niinku varmaan kaikilla jotka kyseisen harjottelun on jossai vaiheessa suorittanu. On ollu kaiken kaikkiaan ihan hullun mahtava ja opettava kokemus. Siitä huolimatta että aluksi olin jo lyömässä jarruja päälle tänne lähdön suhteen mutta kui ollakkaan niin tässä sitä ny ollaan viimestä päivää ja taas pääsee lentämään lentsikalla. Whii! Oon myös näemmä päässy lentopelosta kun ei sekään enää tunnu ressaavan.


Tää päivä vielä vähä siivoiltii paikkoi ja sellasta yleistä säätöö ja sitte mentii koko tiimin kanssa lounasteleen. Siinä kerkesi vielä viimeisen kerran näkeen isoo osaa työ tiimistä ja hyvästien aika oli käsillä. Oli kuitenkin jännää huomata että siitä huolimatta vaikka todelliuudessa emme ehkä enää koskaan välttämättä näekkään niin kaikki lähtiessään sanoivat ”See ya!” Ehkä ne vaan oli ihmeen optimistisia sen suhteen. Ei näistä ausseista ikinä ota selvää. Aikamoista. :)


Illan suunnitelma ois että menemme vielä käymään casinolla syömässä ja hoitamassa ylitse jääneet sentit joita ei kyllä paljoa ole. Sieltä suuntaamme lentokoneelle ja sitten alkaa matka kohti Suomea. Matkan aikana pysähdytään hongkongissa toviksi ja sieltä kiidetäänkin Lontooseen jossa vietämme miltei vuorokauden. Emme vain kyllä tiedä että miten sielä aikamme saamme kulumaan mutta eiköhän sekin sielä selviä.


On jotenki tosi sanaton olo kun yrittää kaikkea kokemaansa kuvailla. Onhan se niin että matkailu avartaa ja on nähnyt kyllä hullun paljon kaikkea mihin Suomessa ei vaan törmää. Ihmiset ovat todella erilaisia ja Australialainen huumori on jollain ihmeellisellä tavalla koukuttavaa. Nauraa on saanut ja olen kyllä kiistatta elänyt elämäni ehkä hilpeintä aikaa, mutta nyt alkaa olemaan jo kotiinlähtö sen verran mielessä ja kaikki kaverit kotosuomessa. Ootte ollut rukouksissa ja odotan innolla taas teidän näkemistänne. Oli kiva käydä Ausseissa mutta paluu teidän luokse on jotai niin mahtavaa ja josta voi olla kiitollinen. Niin kuin joku joskus asian tiivisti ”kls.”.


Josta tulikin mieleeni että kohta julkaistaan kls:n pitkäsoitto josta on tulossa aivan käsittämättömän hyvä. Käykäähän ennakkotilaamassa ihmeessä jos ette vielä ole sitä tehnyt tai tulkaa uusialku tapahtumaan ostamaan se! :) Oon saanut koko matkan ajan biisejä kuunneltavaks ja vaikuttaa ihan sairaan mahtavalta. Siksi sitä myös innolla oottaa kotiin paluuta.


Mutta hei, Nähdään pian rakkaat ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti